Conditions

LET OP

Wilt u de bestelling voor kerst ontvangen, bestel dan tot en met 19 december. Over de feestdagen zijn wij vrij en versturen dan pas weer op 3 januari.

 

Hoe werken wij
Onze minimum bestelwaarde is € 27,00. Mits de bestelling gedaan en de betaling door ons ontvangen is en onder voorbehoud van overmacht versturen wij elke donderdag de leveringen, deze heeft u dan voor het wee
kend in huis. LET OP - 98% van deze bestellingen zullen inderdaad 'volgende dag' worden ontvangen, maar er is een kans dat uw pakket mogelijk wordt vertraagd vanwege omstandigheden. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de aflevering. De goederen zijn altijd geschikt voor consumptie, zelfs als ze een vertraging van 1 dag ondervinden. 

De besteller gaat akkoord met een mogelijke  levering in delen. Wenst u de bestelling in de avonduren tussen 18:00 en 21:00 te ontvangen, dan kunt u dat meedelen in de opmerkingen tijdens het afrekenen. 

Heeft u o.a. een Feestdagenborrelpakket van Charly's All Is Fair besteld word de hele bestelling bezorgd op 20, 21 en 24 december.  

Verzendkosten NL:
Leverkosten € 8,50
Vanaf € 100,- versturen wij een bestelling verzendkostenvrij

 

Verzendkosten BE:
Leverkosten € 9,95
Vanaf € 150,- versturen wij een bestelling verzendkostenvrij


Voor leveringen naar de Wadden-eilanden zal een toeslag berekend worden. 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2019 Botanic Bites | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel